Шофьор на Toyota Corolla сензационно паркира“ автомобила си на втория етаж на

...
Шофьор на Toyota Corolla сензационно паркира“ автомобила си на втория етаж на
Коментари Харесай

Шофьор се вряза във втория етаж на къща СНИМКИ

Шофьор на Toyota Corolla сензационно „ паркира “ автомобила си на втория етаж на къща в Мифлин, Пенсилвания. Инцидентът е станал в неделя, само че за благополучие лидерът не е потърпевш съществени, а в спалнята не е имало хора.

Според информациите, водачът съзнателно се е опитал да се блъсне в предния прозорец на къщата. Не е ясно обаче за какво го е направил, както и по какъв начин колата се е оказала на съвсем 5 метра над земята. Местният ефирен канал ABC27 цитира представител на пожарната, съгласно който автомобилът е блъснал марка грапавина на алеята и е изхвърчал във въздуха.

От полицията обаче са безапелационни, че става дума за умишлени дейности от страна на водача, който е болница и следва да бъде разпитан, след което ще му бъдат повдигнати обвинения. И той обаче мъчно може да изясни по какъв начин Corolla с мощ 130 к.с. е изхвърчала във въздуха и е паркирал на втория етаж.

Няколко екипа на пожарната, както и на други спешни служби, бяха нужни, с цел да смъкват колата, като интервенция продължи съвсем през целия ден, защото се наложи и самата къща да бъде укрепена, написа Automedia.bg. Автомобилът е съществено развален, само че вредите по дома са още по-сериозни.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР